Wat kun je op de laagste planken van de koelkast bewaren?


De onderste schappen zijn je beste gok voor rauw vlees, eieren, zeevruchten en andere zuivelproducten om te bewaren bij de koudste temperaturen. Om te voorkomen dat de bacterie van rauw vlees naar andere gebieden verspreidt, wijst u een bepaald gedeelte van de koelkast toe als uw vleeskast. Bewaar vlees in de originele verpakking en plaats het op een bord of in een geïmproviseerde bak die regelmatig wordt schoongemaakt.

Vul je planken niet te veel. In tegenstelling tot de vriezer mag de koelkast niet volledig worden verpakt. Koude lucht moet hier naartoe stromen, en als dat niet lukt, krijg je inconsistente temperaturen.

De koelvriescombinatie keuzehulp

Om je op weg te helpen hebben we een keuzehulp ontwikkeld. Door antwoord te geven op verschillende vragen komen we er snel en gemakkelijk achter welk type koelvriescombinatie het beste bij jou keuken en jou huishouden past. Dan ben je er uiteraard nog niet: je kiest uit deze selectie welk model het beste bij jou past. Om je daarmee op weg te helpen leggen we onderaan uit waar je zoal op kunt letten. Maar eerst kijken we welk type koelvriescombinatie het meest geschikt is voor jou met de keuzehulp!

Wil je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie?
Zoek je een kleine, een grote of een normale afmeting koelvriescombinatie?
Moet de koelvriescombinatie beschikken over 'No Frost'?

Merken koelvriescombinaties

Er zijn verscheidende merken koelvriescombinaties. Elk melk heeft verschillende specificaties en een eigen design. Toch verschilt het binnen een merk ook welk model je kiest, er is namelijk veel variatie. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Bosch, Siemens, SMEG, Whirlpool, ETNA en Inventum.


Bekijk top 10 koelvriescombinaties
Bekijk de top 10 koelvriescombinaties
Wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan. 
Bekijk top 10 koelvriescombinaties