Wat kun je op de laagste planken van de koelkast bewaren?


De onderste schappen zijn je beste gok voor rauw vlees, eieren, zeevruchten en andere zuivelproducten om te bewaren bij de koudste temperaturen. Om te voorkomen dat de bacterie van rauw vlees naar andere gebieden verspreidt, wijst u een bepaald gedeelte van de koelkast toe als uw vleeskast. Bewaar vlees in de originele verpakking en plaats het op een bord of in een geïmproviseerde bak die regelmatig wordt schoongemaakt.

Vul je planken niet te veel. In tegenstelling tot de vriezer mag de koelkast niet volledig worden verpakt. Koude lucht moet hier naartoe stromen, en als dat niet lukt, krijg je inconsistente temperaturen.

De koelvriescombinatie keuzehulp

Wil je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie?
Zoek je een kleine, een grote of een normale afmeting koelvriescombinatie?
Moet de koelvriescombinatie beschikken over 'No Frost'?

Merken koelvriescombinaties

Er zijn verscheidende merken koelvriescombinaties. Elk melk heeft zijn eigen charmes, en vaak is het zo dat mensen vasthouden aan wat men gewend is. Toch is het niet verkeerd om, als je er echt in geïnteresseerd bent, eens op onderzoek uit te gaan bij de aanschaf van een nieuwe koelvriescombinatie. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Bosch, Siemens, SMEG, Whirlpool, ETNA en Inventum.