Wat kun je op de bovenste planken van de koelkast bewaren?


De bovenste planken van de koelkast hebben de meest constante temperaturen. Eén pro-strategie van restaurantkeukens is om voedingsmiddelen die niet boven in de koelkast hoeven te worden gekookt, te plaatsen. Dit omvat restjes, drankjes en kant-en-klare gerechten zoals tortilla’s, hummus en vleeswaren. Kruiden kunnen vers worden gehouden door ze rechtop te zetten in een vaas of pot met water en deze losjes te bedekken met een plastic zak. Je zult ook bessen hier willen houden voor gemakkelijke bereikbaarheid.

De koelvriescombinatie keuzehulp

Om je op weg te helpen hebben we een keuzehulp ontwikkeld. Door antwoord te geven op verschillende vragen komen we er snel en gemakkelijk achter welk type koelvriescombinatie het beste bij jou keuken en jou huishouden past. Dan ben je er uiteraard nog niet: je kiest uit deze selectie welk model het beste bij jou past. Om je daarmee op weg te helpen leggen we onderaan uit waar je zoal op kunt letten. Maar eerst kijken we welk type koelvriescombinatie het meest geschikt is voor jou met de keuzehulp!

Wil je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie?
Zoek je een kleine, een grote of een normale afmeting koelvriescombinatie?
Moet de koelvriescombinatie beschikken over 'No Frost'?

Merken koelvriescombinaties

Er zijn verscheidende merken koelvriescombinaties. Elk melk heeft verschillende specificaties en een eigen design. Toch verschilt het binnen een merk ook welk model je kiest, er is namelijk veel variatie. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Bosch, Siemens, SMEG, Whirlpool, ETNA en Inventum.


Bekijk top 10 koelvriescombinaties
Bekijk de top 10 koelvriescombinaties
Wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan. 
Bekijk top 10 koelvriescombinaties