Wat kun je in de diepvries bewaren?


Laten we beginnen met de voor de hand liggende dingen: diepvriezers zijn voor het opslaan van bevroren dingen (uiteraard). Je ijs gaat in de vriezer, evenals bevroren fruit, groenten, vlees, bouillon en andere spullen. Je kunt ook een verrassend aantal andere voedingsmiddelen in de vriezer bewaren voor later gebruik, zoals tortilla’s, pastasaus en zelfs eieren. (Opmerking: je kunt brood maximaal drie maanden invriezen, maar bewaar het niet in de koelkast want het zal uitdrogen.) De truc met diepvriezers is om voedsel goed in hun containers te proppen en de dingen goed georganiseerd te houden, omdat deze opslag en energie gebruik optimaliseert.

De koelvriescombinatie keuzehulp

Om je op weg te helpen hebben we een keuzehulp ontwikkeld. Door antwoord te geven op verschillende vragen komen we er snel en gemakkelijk achter welk type koelvriescombinatie het beste bij jou keuken en jou huishouden past. Dan ben je er uiteraard nog niet: je kiest uit deze selectie welk model het beste bij jou past. Om je daarmee op weg te helpen leggen we onderaan uit waar je zoal op kunt letten. Maar eerst kijken we welk type koelvriescombinatie het meest geschikt is voor jou met de keuzehulp!

Wil je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie?
Zoek je een kleine, een grote of een normale afmeting koelvriescombinatie?
Moet de koelvriescombinatie beschikken over 'No Frost'?

Merken koelvriescombinaties

Er zijn verscheidende merken koelvriescombinaties. Elk melk heeft verschillende specificaties en een eigen design. Toch verschilt het binnen een merk ook welk model je kiest, er is namelijk veel variatie. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Bosch, Siemens, SMEG, Whirlpool, ETNA en Inventum.


Bekijk top 10 koelvriescombinaties
Bekijk de top 10 koelvriescombinaties
Wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan. 
Bekijk top 10 koelvriescombinaties