Wat kun je bovenop de koelkast bewaren?


Als je de bovenkant van je koelkast hebt gebruikt als een voedselzolder waar je flessen merlot of broden opstapelt, stop dan. Zelfs als je keuken klein is en die ruimte superhandig aanvoelt, is dat geen slim idee. Om de koude temperaturen binnenin te regelen, pompt de condensorbatterij van de koelkast warme lucht naar buiten, en die warmte stijgt rond de kast van het apparaat. Resultaat: het wordt behoorlijk opwarmbaar en kan dingen zoals wijn en brood snel bederven. Het beste gebruik van deze ruimte? Bewaar apparaten of benodigdheden zoals papieren handdoeken of een stapel kookboeken.

De koelvriescombinatie keuzehulp

Om je op weg te helpen hebben we een keuzehulp ontwikkeld. Door antwoord te geven op verschillende vragen komen we er snel en gemakkelijk achter welk type koelvriescombinatie het beste bij jou keuken en jou huishouden past. Dan ben je er uiteraard nog niet: je kiest uit deze selectie welk model het beste bij jou past. Om je daarmee op weg te helpen leggen we onderaan uit waar je zoal op kunt letten. Maar eerst kijken we welk type koelvriescombinatie het meest geschikt is voor jou met de keuzehulp!

Wil je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie?
Zoek je een kleine, een grote of een normale afmeting koelvriescombinatie?
Moet de koelvriescombinatie beschikken over 'No Frost'?

Merken koelvriescombinaties

Er zijn verscheidende merken koelvriescombinaties. Elk melk heeft verschillende specificaties en een eigen design. Toch verschilt het binnen een merk ook welk model je kiest, er is namelijk veel variatie. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Bosch, Siemens, SMEG, Whirlpool, ETNA en Inventum.


Bekijk top 10 koelvriescombinaties
Bekijk de top 10 koelvriescombinaties
Wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan. 
Bekijk top 10 koelvriescombinaties