Wanneer ontstaat er ijs in de vriezer?


Ijs ontstaat doordat de deur van de vriezer te lang openstaat, maar ook door vocht op verpakkingen van eten, wat door de koude temperatuur wordt omgezet in ijs. Als je merkt dat er meer ijs rijpt dan normaal, en je weet dat je de deur van de vriezer dichtdraait zodra je voedsel erin hebt gegooid of eruit hebt gehaald, is het de moeite waard om je diepvriezer te controleren. Als je diepvriesafdichting sleht is, is het de moeite waard om een ​​nieuwe vriezer te kopen, want de elektriciteitskosten van een vriezer met slechte sluiting zijn een stuk hoger dan normaal.

De koelvriescombinatie keuzehulp

Om je op weg te helpen hebben we een keuzehulp ontwikkeld. Door antwoord te geven op verschillende vragen komen we er snel en gemakkelijk achter welk type koelvriescombinatie het beste bij jou keuken en jou huishouden past. Dan ben je er uiteraard nog niet: je kiest uit deze selectie welk model het beste bij jou past. Om je daarmee op weg te helpen leggen we onderaan uit waar je zoal op kunt letten. Maar eerst kijken we welk type koelvriescombinatie het meest geschikt is voor jou met de keuzehulp!

Wil je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie?
Zoek je een kleine, een grote of een normale afmeting koelvriescombinatie?
Moet de koelvriescombinatie beschikken over 'No Frost'?

Merken koelvriescombinaties

Er zijn verscheidende merken koelvriescombinaties. Elk melk heeft verschillende specificaties en een eigen design. Toch verschilt het binnen een merk ook welk model je kiest, er is namelijk veel variatie. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Bosch, Siemens, SMEG, Whirlpool, ETNA en Inventum.


Bekijk top 10 koelvriescombinaties
Bekijk de top 10 koelvriescombinaties
Wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan. 
Bekijk top 10 koelvriescombinaties