Mijn koelvriescombinatie lekt water


Verstopte of bevriezende ontdooiafvoer


Tijdens de ontdooicyclus van de vriezer verlaat het dooiwater de ontdooi- afvoer. Soms kan het dooiwater bevriezen over de afvoer. Als de ontdooi- afvoer is verstopt met ijs, zal het dooiwater over de afvoer lopen en uit de onderkant van de vriezer lekken. Om het ijs in de ontdooi-afvoer te ontdooien, gebruikt u een kalkoenbrood en heet water om de afvoer te spoelen. Als uw ontdooi-afvoer regelmatig bevriest, overweeg dan een afvoerverwarmer te installeren om het ijs te laten smelten.

De koelvriescombinatie keuzehulp

Om je op weg te helpen hebben we een keuzehulp ontwikkeld. Door antwoord te geven op verschillende vragen komen we er snel en gemakkelijk achter welk type koelvriescombinatie het beste bij jou keuken en jou huishouden past. Dan ben je er uiteraard nog niet: je kiest uit deze selectie welk model het beste bij jou past. Om je daarmee op weg te helpen leggen we onderaan uit waar je zoal op kunt letten. Maar eerst kijken we welk type koelvriescombinatie het meest geschikt is voor jou met de keuzehulp!

Wil je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie?
Zoek je een kleine, een grote of een normale afmeting koelvriescombinatie?
Moet de koelvriescombinatie beschikken over 'No Frost'?

Merken koelvriescombinaties

Er zijn verscheidende merken koelvriescombinaties. Elk melk heeft verschillende specificaties en een eigen design. Toch verschilt het binnen een merk ook welk model je kiest, er is namelijk veel variatie. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Bosch, Siemens, SMEG, Whirlpool, ETNA en Inventum.


Bekijk top 10 koelvriescombinaties
Bekijk de top 10 koelvriescombinaties
Wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan. 
Bekijk top 10 koelvriescombinaties