Beste SMEG koelvriescombinatie van 2022Een SMEG koelvriescombinatie kopen

De Smeg koelvriescombinaties vormen een uitgebreid assortiment met voor iedere consument een passend product. Zowel inbouw koelvriescombinaties als vrijstaande een vrijstaande SMEG koelvriescombinatie. Het design loopt uiteen van modern, stoer en roestvrijstaal tot elegante retro modellen in felle en zachte kleuren. De producten dienen zo niet alleen als koeling of vriezer maar staan ook centraal in de keuken en zorgen voor een Italiaans tintje, passend bij elk type keuken. Smeg koelvriescombinaties bevatten niet alleen aan de buitenkant ook voor detail. Naast de buitenkant is bij een Smeg koelvriescombinatie de binnenkant ook van belang. De indeling van de Smeg koelvriescombinatie is zo ingericht dat de ruimte het beste benut wordt met een handig en stijlvol chromen flessenrek wat de flessen met zo min mogelijk ruimte toch functioneel in de koelkast stalt. De binnendeur van de Smeg koelkasten bevat ook schappen met verschillende opbergmogelijkheden welke de indeling van de koelkast nog overzichtelijker maakt. De Anti Frost functie zorgt ervoor dat de vriezer minder onderhoud nodig heeft en de zijkanten/voedingswaren niet onder komen te zitten met ijs, waardoor ook hier de ruimte uiterst nuttig benut wordt.

De beste SMEG koelvriescombinatie van 2022

We hebben een selectie gemaakt van de top 4 SMEG koelvriescombinaties met alleen de beste koelvriescombinaties van 2022. Deze selectie is gemaakt op basis van inhoud, verbruik, verstelbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de koelvriescombinatie. De prijs-kwaliteit en de beoordeling van andere consumenten bepaald uiteindelijk de plaats in de top 4. De beste koelvriescombinatie van 2022 staat uiteraard op nummer 1.

De koelvriescombinatie keuzehulp

Om je op weg te helpen hebben we een keuzehulp ontwikkeld. Door antwoord te geven op verschillende vragen komen we er snel en gemakkelijk achter welk type koelvriescombinatie het beste bij jou keuken en jou huishouden past. Dan ben je er uiteraard nog niet: je kiest uit deze selectie welk model het beste bij jou past. Om je daarmee op weg te helpen leggen we onderaan uit waar je zoal op kunt letten. Maar eerst kijken we welk type koelvriescombinatie het meest geschikt is voor jou met de keuzehulp!

Wil je een inbouw of een vrijstaande koelvriescombinatie?
Zoek je een kleine, een grote of een normale afmeting koelvriescombinatie?
Moet de koelvriescombinatie beschikken over 'No Frost'?

Over SMEG

Smeg is een Italiaans familiebedrijf, opgericht in 1948 door Vittorio Bertazzoni, dat inmiddels de harten van mensen over de wereld veroverd heeft met haar Italiaanse design keukenapparatuur. Al meer dan 60 jaar staat de apparatuur van Smeg bekend op haar smaakvolle en elegante design die een lust voor het oog vormt. Zo zijn de toonaangevende producten niet alleen functioneel maar ook een eyecatcher in de keuken. De apparatuur van Smeg loopt uiteen grote huishoudelijke apparatuur zoals fornuizen, ovens, koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties tot kleine huishoudelijke apparatuur zoals keukenmachines, koffiemachines, broodroosters en waterkokers. Smeg heeft verschillende lijnen welke elk een bepaalde stijl hebben, zo kun je je keuken precies geven wat het nodig heeft en past de apparatuur onderling perfect bij elkaar. Smeg heeft al verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zowel het unieke en mooie design, als de duurzaamheid en intelligentie van de technologie.

Classici

Apparatuur


De Classici lijn is de eerste lijn ontworpen door de architect van Smeg. Het is een combinatie van modern en toch tijdloos, door gebruik van roestvrijstaal. Naast koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties bevat de Classici lijn ook andere keukenapparatuur om jou keuken nog completer te maken.

Elk apparaat bevat dezelfde bedieningsknoppen zodat de apparaten perfect met elkaar matchen en jou keuken een mooi geheel vormt. Denk hierbij aan ovens, kookplaten, fornuizen, afzuigkappen, koffie machines, maar ook wijnklimaatkasten.


Stoer, elegant, industriëel


Deze woorden lijken lastig samen te gaan maar vormen in deze lijn alle 3 een rode draad. Welke uitstraling de Smeg keukenapparatuur in jou keuken heeft hangt af van de rest van jou keuken. Door het redelijk eenvoudige en strakke design in combinatie met roestvrij staal past dit in vrijwel elke keuken en geeft het precies die boost die jou keuken nodig had. Gegarandeerd dat je hier niet op uitgekeken raakt.

Elementi

Apparatuur


De Elemnti lijn is simplistisch en elegant en past hierbij in elk mogelijk interieur. De strakke lijnen en minimale knoppen zorgen ervoor dat de apparatuur eenvoud en rust uitstraalt. Slim design zorgt ervoor dat de vormgeving niet te opvallend en ingewikkeld is zonder al te veel onnodige knoppen. De strakke handvaten zorgen voor een modern en toch tijdloos uiterlijk.

Naast de koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties die deze lijn bevat, zijn er meer apparaten die je in jouw keuken kunt plaatsen zodat je keuken een geheel vormt aan passende apparatuur. Daarmee bereik je precies wat je wilt bereiken met deze lijn, de simplistische elegantie die elke keuken kan gebruiken. Producten die bij jou koelkast passen zijn ovens, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers.


Vormgeving


Dat de vormgeving niet te ingewikkeld en extravagant is, was al duidelijk. Maar een groot voordeel is ook dat deze lijn in 3 kleuren verkrijgbaar is: antraciet, roestvrijstaal en zwart. Dit maakt het mogelijk om nog meer naar jouw persoonlijke voorkeur aan te passen. Zo geeft de Smeg apparatuur net dat unieke, tijdloze, rustige, elegante en misschien juist ook stoere wat jouw keuken nodig heeft.

Deze woorden lijken lastig samen te gaan maar vormen in deze lijn alle 3 een rode draad. Welke uitstraling de Smeg keukenapparatuur in jou keuken heeft hangt af van de rest van jou keuken. Door het redelijk eenvoudige en strakke design in combinatie met roestvrij staal past dit in vrijwel elke keuken en geeft het precies die boost die jou keuken nodig had. Gegarandeerd dat je hier niet op uitgekeken raakt.

Jaren ’50

Apparatuur


Het unieke vintage design geeft de producten van deze lijn een elegante, uitgesproken uitstraling. De levendige kleuren en retro vorm zorgen ervoor dat jou koelkast, vriezer of koelvriescombinatie het middelpunt van de keuken vormt. Het zal dan ook niet verbazen dat de eerste koelkast van deze lijn, de FAB koelkast, in de jaren ’90 meteen een groot succes was vanwege het bijzondere en uitgesproken karakter.

Naast koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties bevat deze lijn andere keukenapparatuur om jou keuken nog completer te maken. Zo heeft Smeg ook jaren ’50 afzuigkappen, vaatwassers en kleinere keukenapparatuur die kan stralen op jouw aanrechtblad zoals espressomachines, keukenmachines, broodroosters, waterkokers, slowjuicers en veel meer.


Kleurrijk


Echt overal is aan gedacht. Een Smeg koelkast, vriezer of koelvriescombinatie die vrijstaat in jouw keuken, hoeft echt niet grijs, wit of zwart te zijn. Smeg heeft werkelijk voor iedereen een passende kleur, van subtiel metallic of crème, flits lime groen of oranje tot zacht pastelblauw of roze. En daar blijft het niet bij, de koelkasten zijn in bijzonder veel kleuren en maten verkrijgbaar, niks is te gek.

Het assortiment SMEG koelvriescombinaties

Merken koelvriescombinaties

Er zijn verscheidende merken koelvriescombinaties. Elk melk heeft verschillende specificaties en een eigen design. Toch verschilt het binnen een merk ook welk model je kiest, er is namelijk veel variatie. De verschillende merken die wij aanraden zijn: Bosch, Siemens, SMEG, Whirlpool, ETNA en Inventum.


Bekijk top 10 koelvriescombinaties
Bekijk de top 10 koelvriescombinaties
Wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan. 
Bekijk top 10 koelvriescombinaties